┼×ifremi Unuttum
├ťYE S─░C─░L BELGES─░ ve FAAL─░YET BELGES─░N─░ ELEKTRON─░K ─░MZALI OLARAK ALAB─░L─░R, ODA A─░DAT BOR├çLARINIZI ├ľDEYEB─░L─░RS─░N─░Z? ,Afyon Muhasebeciler Odas─▒ - ,
├ťYE S─░C─░L BELGES─░ ve FAAL─░YET BELGES─░N─░ ELEKTRON─░K ─░MZALI OLARAK ALAB─░L─░R, ODA A─░DAT BOR├çLARINIZI ├ľDEYEB─░L─░RS─░N─░Z? -

E-B─░RL─░K S─░STEM─░ ├ťZER─░NDEN

├ťYE S─░C─░L BELGES─░ ve FAAL─░YET BELGES─░N─░
                                      ELEKTRON─░K ─░MZALI OLARAK ALAB─░L─░R,
ODA A─░DAT BOR├çLARINIZI ├ľDEYEB─░L─░RS─░N─░Z?

De─čerli  ├ťyemiz,

E-Birlik sistemi ├╝zerinde yap─▒lan d├╝zenleme ile birlikte, *Oda Sicil ve Faaliyet Belgesini Odam─▒za gelmeden **elektronik imzal─▒ olarak h─▒zl─▒ bir ┼čekilde alabilir, Oda aidat bor├žlar─▒n─▒z─▒ g├Âr├╝nt├╝leyebilir ve sanal pos uygulamas─▒ ile **kredi kart─▒n─▒z ile ├Âdeme yapabilirsiniz.

* E-Birlik sisteminde bulunan ?BA┼×VURULAR? men├╝s├╝nden ?Di─čer Ba┼čvurular? sekmesine girerek kredi kart─▒n─▒z ile ├Âdeme yaparak ?Ba┼čvuruyu Ba┼člat? butonuna basarak Oda Sicil ve Faaliyet Belgesi Talebinde bulunabilir, elektronik imzal─▒ olarak haz─▒rlanan belgenizi ?Mesleki Belgeler? men├╝s├╝nden alabilirsiniz.

**5070 Say─▒l─▒ Elektronik ─░mza Kanunu, elektronik imzan─▒n ─▒slak imza ile ayn─▒ hukuki sonucu do─čuraca─č─▒n─▒ belirtir. Bu kanunun sa─člad─▒─č─▒ kolayl─▒k, ilgili belgelerin Odam─▒z taraf─▒ndan elektronik olarak imzalanarak size dijital ortamda iletilmesini sa─čl─▒yor olmas─▒d─▒r.

** Aidat ├Âdemelerinizi, ?├ľDEME ─░┼×LEMLER─░? men├╝s├╝nden ?Oda Tahsilat ─░┼člemleri? sekmesinden ├Âdeyebilir ve i┼člem makbuzlar─▒n─▒z─▒ alabilirsiniz.

Bilgilerinizi rica eder, ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒zda kolayl─▒klar dileriz.

Serhat G├ťM├ť┼×

ASMMMO ADINA Y├ľN.KRL.B┼×K.

© 2021 T├╝m Haklar─▒ AFSMMMO'ya aittir.